Seuraa meitä :

HJC RPHA 12 -kypärä, Motoblouz asiakkaan Morganen testaama ja validoima


Motoblouz asiakkaan Morganen HJC RPHA 12 -kypärän testaus.

HJC jatkaa vauhtiaan: hJC RPHA 12 kypärä hyödyntää RPHA 11:n parhaat puolet ja sisältää joitain parannuksia varmistaakseen entistä optimoidun suorituskyvyn. Sain tämän uuden hJC kypärä juuri ajoissa osallistumaan vuoden 2024 enduroon. Ensimmäinen 160 km:n ajomatka Côte d'Opalen läpi melko oikissa säässä, jonka aikana huomasin useita muutoksia tässä uudessa huippuluokan urheilukomponentissa.

Turvallisuuden kannalta: jotain uutta

1350g koko XS

Ensimmäinen uusi ominaisuus, joka on pakollinen tälle kypärälle, on standardin mukainen sertifiointi ECE 2206, tähän mennessä vaativin asetus.

Siinä on PIM EVO -kuori uusilla lujitemateriaaleilla, jotka on valmistettu hiilestä, aramidista ja luonnonkuiduista. Nämä materiaalit parantavat iskunkestävyyttä... Varo, ettet " napsauttaa päätäsi » kuten sanotaan ch'nord.

Näemme muutaman gramman lisää tämän uuden ominaisuuden ansiosta edelliseen versioon verrattuna. THE hJC RPHA 12 kypärä se kuitenkin pysyy täydellisesti tasapainossa keveyden tunteella.

Estetiikka: jokaiseen makuun ja väreihin löytyy jotakin

Tämä HJC kypärä on saatavana useilla eri grafiikoilla miellyttääkseen monia moottoripyöräilijöitä. Erityisesti neljässä alkuperäisessä vaihtoehdossa: Ottin, Lawin, Spasso ja Enoth. champion Quartararon faneille on myös QUARTARARO REPLICA. Mukana on myös niitä Marvel-universumista sekä uusi yhteistyö Netflixin ja kuulokkeiden kanssa Kalmari peli

Aerodynamiikka: yksinkertaisesti MERKITTÄVÄ!

Kypärän muotoa tutkittiin tuulitunnelissa

Testattuani sitä puuskissa +80 km/h ja suurilla nopeuksilla voin vakuuttaa, että yksi tämän kypärän suurista vahvuuksista on sen aerodynamiikka. Se osoittaa huomattavaa vakautta! Spoileri on suurempi kuin edellisessä versiossa.

Ei enää niskakipuja, en tunne vastustusta urheilullisen ajon aikana. Kypärän muotoa tutkittiin tuulitunnelissa korkean aerodynaamisen suorituskyvyn takaamiseksi.

Näkyvyys: se on täydellinen

Tämän uusi visiiri hJC RPHA 12 kypärä on paljon suurempi kuin edellinen sukupolvi. Minusta se on täydellinen visiiri sekä maantie- että radalla ajamiseen, koska se tarjoaa laajan katselukulman. Vaikka pääni on ohjaustangossa, urheilupyörällä, en näe otsatasolla leikattua näön epämukavuutta, jota on jo havaittu muissa kypärissä.

Uusi visiirimekanismi ei kuitenkaan ole aluksi helppokäyttöinen hanskat kädessä. Itse asiassa sopeutuminen vaatii aikaa. Kypärässä on väritön 2D-näyttö, sen tehokas Pinlock huurtumista estävä kalvo ja toinen tumman savun sävyinen näyttö maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi sääolosuhteista riippuen.

Ilmanvaihto: hengitämme hyvin

Yksi upeista uusista ominaisuuksista hJC RPHA 12 kypärä on ilmanvaihtojärjestelmä. Erittäin tehokas ja miellyttävä käsitellä. Sen etuilmanottoaukkoa on laajennettu verrattuna RPHA 11:een parhaan mahdollisen huurteenpoiston varmistamiseksi. Sivutuuletuksen ansiosta ilmavirtaus eliminoituu tehokkaasti, mikä vähentää tuulen melua. 

Äänieristys: pieni haittapuoli

Kypärään tehdyistä muutoksista huolimatta äänieristystä on vielä parannettava. Muistutan edelleen, että tämä ei ole tämän kuulokkeiden prioriteetti. Henkilökohtaisesti lyhyillä matkoilla se ei ole minulle ongelma. Pitkillä matkoilla on kuitenkin parempi käyttää korvatulppia, jos olet herkkä melulle.

Mukavuus: HJC RPHA 12 -kypärä on huippua!

Double-D-silmukkajärjestelmä ja hätäpakkaus

Sen sisävuori on valmistettu edistyksellisestä antibakteerisesta kankaasta, joka siirtää kosteutta pois ja kuivuu nopeasti. Erittäin tervetullut ominaisuus tämän kesän helteessä. Se on täysin irrotettava ja pestävä helpottaakseen huoltoa. Silmälasien käyttäjille urien ansiosta ne voidaan laittaa paikalleen, ja uusi tuuletusjärjestelmä eliminoi lasien huurtumisen.

HJC RPHA 12 -kypärä on vihdoin varustettu leukahihnalla, jossa on kaksois-D-solkijärjestelmä, turvallisin kaikista kypärän lukitusjärjestelmistä ja ainoa valtuutettu radalle. Hätäpakkauksen ansiosta sen poskityynyt ovat helposti irrotettavissa hätäkeskuksen toimesta onnettomuuden sattuessa.

Katso tuoteseloste

Laatu / viimeistely 4.4
Mukavuus4.3
Ilmanvaihto 4.8
Näkökenttä5
Paino4.2

Oma mielipiteeni: erittäin monipuolinen moottoripyöräkypärä, joka rajaa täydellisyyttä!

HJC RPHA 12 -kypärä on epäilemättä yksi parhaista urheilukypäristä, joita voit ostaa vuonna 2024, koska sen avulla voit käyttää sitä päivittäin ja myös radalla. 
4.6

Jaa tämä artikkeli

Morgane Verlet

6 vuotta pyöräilijänä, mutta pienestä pitäen intohimoinen moottoripyöräily on minulle harrastus, jota harrastan pääasiassa maantiellä, mutta myös radalla ja maastossa. Olen riippuvainen moottoripyöräilyn nopeudesta ja muista tuntemuksista, mutta myös Opal Coastin kauniista maisemista, jossa ajoin vuoden 2005 YZF R6:llani.

Ei kommenttia

Lisää omasi