Seuraa meitä :

Dexter Artemis musta kypärä, Motoblouz asiakkaan Gaëllen testaama ja validoima


Motoblouz kehittämä Dexter -brändi tarjoaa uuden modulaarinen kypärä, THE kypärät Dexter Artemis valmistettu hiilikuiduista. Selkeän, tyylikkään ulkonäön ja käytännöllisyyden suhteen melko hyvin harkittuna lähden seikkailuun tällä uudella kypärällä.

Dexter Artemis -kypärä: löytö

Tämä on ensimmäinen minulle. Itse asiassa en ollut koskaan omistanut modulaarista kypärää, ja olen erittäin utelias ja kärsimätön testaamaan tätä Dexter Artemis kypärä kaikki hiilellä päällystetty. Otan sen ulos laatikostaan ​​ja huomaan heti sen keveyden. Todellakin, sen 1 483 g (varmennettu, koolle M) se näyttää olevan yksi markkinoiden kevyimmistä kypäristä (hiilen etu).

Se on esteettisesti melko hillitty ja samalla tyylikäs. Hiili antaa sille upean ulkonäön ja pieni punainen "X" otsassa muistuttaa minua Harry Potterista, olen valmis kohtaamaan kaikki vaarat!

Monipuolisuus ja sopeutumiskyky

THE Dexter Artemis kypärä erottuu monipuolisuudestaan. Värittömän, työkaluvapaan näytön nopean purkamisjärjestelmän avulla voin asentaa mukana toimitetun Pinlockin helposti, mikä estää huurtumisen kylmällä ja kostealla säällä. Lisäksi sen täysin irrotettava ja kylmäpestävä sisäosa varmistaa moitteettoman hygienian ja pitää sen raikkaana ja puhtaana jokaisen suuren retken jälkeen. Muut irrotettavat elementit: nenänaamari ja pyörteenestolappu; pieniä lisävarusteita, jotka suojaavat huonolta säältä ja ulkoisilta elementeiltä säilyttäen samalla mukavuuden tunteen.

Huomaa, että kypärä on taipuvainen vastaanottamaan Bluetooth-viestintäjärjestelmän: Dexter d1 yksin myös saatavilla DUOssa.

Huomaan poskipehmusteiden kummallakin puolella kaksi pientä lasia kuvaavaa piirrosta: nämä ovat tiloja, jotka helpottavat silmälasien käsivarsien kulkua. Hyvin ajateltu !

Paikat, jotka helpottavat silmälasien käsivarsien kulkua

Satulassa

Käytän hyväkseni leutoa ja viileää säätä testatakseni tätä uutta dexter kypärä. Se liukuu helposti ja on melko mukava, minun on myönnettävä, pehmeineen pienineen vaahtoineen. Nostan sitten leukasuojaa käyttämällä peukalollani kypärän etuosassa olevaa avausjärjestelmää (se avautuu täydellisesti 90 asteeseen). Lukitsen kypärän leukahihnan mikrometrisellä metallisoljella (se on yksinkertainen ja tarkka sulkemis- ja säätöjärjestelmä uurretulla kielekkeellä, kuten hiihtokenkissä), taitan leukasuojan alas ja tässä menen roadsterilleni. pieni maaseutumatka.

mikrometrinen solki: Dexter Artemis -kypärän sulkemisjärjestelmä
Metallinen mikrometrinen solki

Hän on kypärät korvat!

AIE Aie Aie, 50 km/h jälkeen tunnen jo tuulen syöksyvän kypärään ja epämiellyttävää ääntä alkaa kuulua yhä enemmän nopeuden kasvaessa. En ymmärrä, koska kypärässä on tuulensuojaläppä, jonka on tarkoitus vähentää tehokkaasti tuulen ja ulkoisten elementtien melua. 90 km/h jälkeen totean itselleni, että korvatulpista tulee todella välttämättömiä... En uskalla edes lähteä moottoritielle, koska 130 km/h nopeudella sen täytyy olla sietämätöntä. Saavun kaupunkiin ja asetun 50 km/h nopeuteen, arvostan palautettua rauhaa. Nostan leukasuojaa ilman ongelmia, jopa talvihansikkaillani. Tunne on melko miellyttävä, kasvot tuulessa kylmästä huolimatta, saat vaikutelman kuin olisit avoautossa.

Tuuletetaan!

THE kypärät Dexter Artemis Siinä on 2 suljettavaa tuuletusaukkoa: yksi leuan tasolla ja toinen kypärän päällä. Myönnän, että minulla oli suuria vaikeuksia aktivoida etuosa sulkeakseni sen: se vastustaa, hansikkani lipsahtaa siihen. Toisaalta ei vaikeuksia yllä olevalle, edes ajon aikana. Kiinteä ilmanpoistolaite sijaitsee myös kypärän takana.

Tunnen hieman ilmavirran, kun tuuletusaukot ovat auki, mutta se ei ole selvää. Saa nähdä milloin on todella kuuma.

Panoraamanäkymä

kentällä testattu Dexter Artemis -kypärä!

Avaaminen kypärät Dexter Artemis tarjoaa erittäin hyvän katselukulman sekä leveydeltä että korkeudelta. Väritön, naarmuuntumaton näyttö tarjoaa selkeän panoraamanäkymän maisemaan, mikä on erittäin käytännöllistä ohitettaessa (tämän ansiosta ei tarvitse kääntää vartaloasi nähdäksesi mitä kuolleessa kulmassa on).

Aurinko paistaa ja päätän aktivoida aurinkosuojan kypärän vasemmalla puolella olevalla painikkeella. Kaikki toimii hyvin, paitsi että pienelle nenälle tilaa jättävä leikkaus saa minut melkein ristiin. Todellakin, tämä on näkökentässäni, se ei mene tarpeeksi pitkälle. Tottuu siihen loppumatkan aikana, mutta myönnän, että se ei ole kovin miellyttävää...

Painike aurinkosuojan aktivoimiseksi

Taattu turvallisuus

THE Dexter Artemis kypärä täyttää hyväksyntästandardin 22.06; eli sille on tehty useita kestävyys-, lujuustestejä ja paljon tiukemmat vaatimukset kuin edellinen standardi 22.05. Jos haluat lisätietoja, älä epäröi lukea artikkeliamme aiheesta ECE 22.06 standardi.

Lisäksi se on suunniteltu monitiheyksisellä EPS-vuorauksella, jossa polystyreeni vaimentaa iskuja, joiden tiheys vaihtelee suojattavien alueiden mukaan. Vaahdonpoistojärjestelmä varmistaa myös turvallisuuden. Vaikka ulkokuori jakaa iskuaallon, päävaimennuksen tarjoaa sisäinen paisutettu polystyreeni (EPS) kuori. Tämä ei-elastinen materiaali vaimentaa iskuja, mutta ei palaa alkuperäiseen muotoonsa, joten kypärä on vaihdettava törmäyksen jälkeen optimaalisen suojan takaamiseksi. Se on hieman teknistä, mutta on tärkeää tietää, mihin päätät laitat!

vastakkain Dexter Artemis -kypärän kanssa

Sataa, sataa, dexter ...

Sääennuste antoi minulle runsaasti sadepäiviä, minkä ansiosta sain testata vedenpitävyyttä Dexter Artemis kypärä. Se todellakin tarjoaa luotettavan suojan hyviä, pitkäkestoisia suihkuja vastaan! Ilmatiiviiden tiivisteiden, Pinlock-näytön ja tuuletusten ansiosta pystyin nauttimaan mukavasta kyydistä pelkäämättä huonoa säätä. Näkyvyys pysyy kirkkaana ja takaa turvallisen ja miellyttävän ajon sääolosuhteista riippumatta.

palaa tämän Dexter Artemis -kypärän täydelliseen testiin Hauts de Francessa

Katso tuoteseloste

Äänieristys1
Ilmanvaihto4
Mukavuus5
Paino5
Rahan arvo4.5
Näkökenttä4.5

Oma mielipiteeni: modulaari, jossa yhdistyy estetiikka ja monipuolisuus!

Tässä Dexter Artemis -kypärässä on älykkäät ominaisuudet, kuten irrotettava sisäosa, aurinkovoide, pyörteitä estävä ruokalappu ja nenäsuojus, molemmat irrotettavat, yksinkertaiset käytävät silmälasien sangoille ja mahdollisuus varustaa sisäpuhelimella. tarpeemme... kaupungissa. Liian meluisa 50 km/h alkaen, se on täydellinen kaupunkipyöräilijälle enemmän kuin kohtuulliseen hintaan. Sen hiilikuituinen ulkonäkö tarjoaa erittäin kauniin esteettisyyden ja erittäin oikean painon luokkaansa.
4

Jaa tämä artikkeli

Ei kommenttia

Lisää omasi