Seuraa meitä :

Moottoripyörän matkatavarat: Valitse moottoripyöräsi kanssa yhteensopivat matkalaukut tai kansilaukku


Jos jollakin alueella ei ole standardeja, se on moottoripyörän matkatavaroiden! Päällyslaukkujen, matkalaukkujen, kannattimien ja yhteensopivien tai yhteensopimattomien levyjen välissä on selvästi jotain hävittävää. Tämä lyhyt opas kattaa ongelman, jotta näet selkeämmin, kun valitset moottoripyörän matkatavarasi!

Pehmeät satulalaukut, erittäin yhteensopivat moottoripyörälaukut

Ihanteelliset moottoripyörämatkailun nautintojen nauttimiseen, pehmeissä satulalaukuissa on monia etuja, kuten pieni budjetti tai modulaarinen tilavuus. Voimme lisätä, että ne ovat universaaleja, eli ne mukautuvat kaikkiin markkinoilla oleviin moottoripyöriin. Kiinnityshihnojen ja/tai kiristinten avulla voit kiinnittää ne kaikilla mahdollisilla takasoljen kokoonpanoilla. Takasolki on moottoripyörän rungon takaosa, se, joka tukee satulaa.

Erittäin käytännöllinen, erityisesti harvinaisempiin tai vanhempiin moottoripyöriin, joita on yleensä vaikea varustaa matkatavaroilla. Usein maastossa kulkevat seikkailutyyliset polut löytävät myös etsimänsä, esim. Kriega valikoima.

Välikkeet optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi

Pehmeät satulalaukut, markkinoiden yhteensopivin moottoripyörälaukku
Pehmeät laukkuhousut saavat raidat maastossa

Parhaan ajomukavuuden takaamiseksi välikappalepari on edelleen erittäin suositeltavaa moottoripyörälaukkujen kanssa. Nämä ovat metallitankojen tai -putkien rakenteita, jotka kiinnitetään takasilmukan kummallekin puolelle. Välikkeet estävät laukkuja pääsemästä vaarallisen lähelle takapyörää, kun niitä kuormitetaan pitämällä niitä paikoillaan. Jotkut pussit voidaan kiinnittää myös suoraan siihen.

Välikkeet ovat kunkin moottoripyörän omat. Valitse moottoripyöräsi merkki, malli ja vuosikerta nähdäksesi, mitkä välilevyt ovat yhteensopivia sen kanssa.

Yleiset moottoripyöräkotelot, mutta erityiset tuet

Mukavampi käyttää ja paremmin integroitu moottoripyöräsarjaan, matkalaukut moninkertaistavat edut. Valmistajat, kuten Givi , Shad , Kappa tai SW-Motech tarjoavat laajan valikoiman matkalaukkuja kaiken tyylisinä ja erikokoisina. Suuresta seikkailijasta pieneen vintage roadsteriin ja urheiluautoon jokainen voi matkustaa pitäen tarvitsemansa käsillä!

Moottoripyörän matkalaukun tuki, jokaiselle moottoripyörälle

SW-Motech -tuki Moto-Guzzin kanssa yhteensopiville moottoripyörälaukuille
Huomaamaton tuki, joka on yhteensopiva SW-Motech koteloiden kanssa

Myös tässä matkalaukun tuet ovat kunkin merkkikohtaisia ​​ja ennen kaikkea moottoripyöräkohtaisia. Sinun on siksi varmistettava, että hankit kuljetuslaukkutelineen merkkiäsi ja yhteensopivat moottoripyöräsi kanssa.

Tästä säännöstä on huomattava kaksi poikkeusta:

  • Givi jakaa kiinnitysjärjestelmänsä (Monokey, Monolock jne.) Kappa kanssa. Molemmat tuotemerkit ovat kuuluneet samaan konserniin vuodesta 1991 lähtien.
  • SW-Motech tarjoaa sovitussarjoja muiden merkkien koteloihin ( Givi , Kappa , Hepco & Becker jne.)

Joka tapauksessa Motoblouz teemme elämästäsi helpompaa varaosien valitsimellamme: valitse "Kiinnityskannattimet ja -sarjat" -sivulla moottoripyöräsi merkki, malli ja vuosikerta. Kaikki moottoripyöräsi kanssa yhteensopivat mediat suodatetaan puolestasi. Sinun tarvitsee vain valita sinulle sopiva merkki suodattimista löytääksesi yhteensopivat mediat.

Platina vai en asentaa yläkoteloani moottoripyörääni?

Givi yläkotelo, jonka Monokey-levy on asennettu Honda-maantiemoottoripyörään
Givi -yläkotelo, voimme nähdä valinnaisen mukautuvan levyn, täällä alumiinista

Samat syyt, samat seuraukset yläkoteloille: voit asentaa kansikotelon moottoripyörääsi, jos sinulla on merkin toimittamia yhteensopivia lisävarusteita. Kokoonpano vaihtelee kuitenkin brändistä toiseen:

  • Givi ja Kappa toimita valinnainen levy, joka on liitetty kullekin moottoripyörälle ominaiseen tukeen. Jos moottoripyörässäsi on jo tavarateline, se on yksinkertaisesti valinnainen levy. Muuten asennussarja sisältää myös ylimääräisen kannakkeen, joka kiinnitetään takasilmukkaan.
  • Espanjalaiset Shad tarjoaa levyn yläkotelon kanssa, mutta se on asennettava kunkin moottoripyörän Top Master -tukeen ja siksi saatavana lisävarusteena.
  • SW-Motech, tarvitset merkin tavaratelineen, jos moottoripyörässäsi ei ole sellaista vakiona, sekä sovitussarjan tai lautasen tapauksesta riippuen.

Jos aiot varustaa moottoripyörääsi ylälaatikolla ja laukkuilla, on telineitä, joihin mahtuu molemmat.

Kiinnitysjärjestelmät moottoripyörän matkatavaroiden merkkien mukaan

Givi ja Kappa

Moottoripyörät, jotka on varustettu Givi laukuilla ja ylälaatikoilla

Järjestelmä Givi Monokey: Givi kehittämä järjestelmä, joka mahdollistaa matkalaukun tai kansilaukun avaamisen ja sen irrottamisen moottoripyörästä yhdellä avaimella.

Järjestelmä Givi Monokey Puoli: suunniteltu erityisesti sivukoteloihin, ja kiinnityspisteet on sovitettu tähän käyttöön

Givi Monokey -Kameran Puoli: Tehokkaampi lukitus matkalaukkuille ja ylälaatikoille, jotka on erityisesti suunniteltu moottoripyörille maastossa

Givi Monorack: Tavaratelinejärjestelmä moottoripyörille, joita ei ole varustettu sellaisella, valmis vastaanottamaan merkin (yleensä Monokey) kansilevyn.

Givi Monolock -Järjestelmä: Levy pienikokoisten skootterien ja moottoripyörien yläkoteloille

SW-Motech

Trail Ducati DesertX varustettu SW-Motech moottoripyörän matkatavaroilla

SW-Motech PRO -sivutuki: Se on jokaiselle moottoripyörälle ominaista. Tämä 2,5 mm paksu terästuki on erittäin kestävä. Se kiinnittyy mahdollisimman lähelle moottoripyörääsi ja hyötyy merkin QUICK-LOCK-lukosta.

Matkalaukun tuki SW-Motech EVO: EVO-tuet voidaan koota ja purkaa sekunneissa. Jos lähdet ilman matkatavaroita, moottoripyörään jää vain muutama lähes näkymätön kiinnityspiste.

SW-Motech slc: Suunniteltu erityisesti vintage-moottoripyörille, roadstereille ja kevyille urheiluautoille. Nämä SLC-sivutuet on valmistettu teräksestä. Ne ovat kullekin moottoripyörälle ominaisia ​​eivätkä vääristä niiden ulkonäköä.

SW-Motech slh-tuki: Nopea järjestelmä asennettavaksi (ja irrotettaviksi) Harley-Davidsonin lokasuojaan. Voit myös yhdistää sen alkuperäisiin Harley-Davidson-lisävarusteisiin, kuten Sissybariin tai tavaratelineeseen.

Shad moottoripyörän matkatavarat

Shad moottoripyörämatkatavarat, moottoripyöräsi kanssa yhteensopivat järjestelmät

Shad 3P -Järjestelmä: Huomaamaton 3-pistekiinnitysjärjestelmä moottoripyörien koteloihin, mikä varmistaa hyvän integroinnin moottoripyörän suunnitteluun.

Shad 4P -Järjestelmä: Moottoripyörille, joissa on painavammat matkatavarat, tässä matkalaukun tuessa on 4 kiinnityspistettä.

Top Master yläkotelon tuki: Tuki, joka toimii matkatavaratelineenä, suunniteltu vastaanottamaan Shad -yläkotelon mukana toimitettu levy.

Jaa tämä artikkeli

Loic

Motoblouz toimittaja ja testaaja, olen ehdoton kaartuvien teiden fani. Minulle moottoripyörä on sekä pako- että kulkuväline.

Ei kommenttia

Lisää omasi