Seuraa meitä :

Fox Comp X 2024 cross , Maxin, Motoblouz asiakkaan testaama ja validoima


fox Comp X 2024 cross testi

Ajatpa sitten YZ125:llä, 300 EXC:llä, Tenere 700:lla tai suurella BM Adventurella, olet todennäköisesti maasto- tai hiekkateiden fani. Ja kuka sanoo off road, sanoo motocross saappaat. Ne ovat olennainen osa minkä tahansa vakavan lentäjän varusteita. Tänään tarkastelemme versiota yksityiskohtaisesti fox Comp X 2024 cross. Laitteita, joita minulla oli mahdollisuus testata viimeisen 6 kuukauden aikana, ja jotka eivät pettäneet minua!

Katsaus Fox 2024 -valikoimaan

Vuodelle 2024, fox merkki on uudistanut täysin saappaiden valikoimaansa, ja valikossa on kolme lippulaivamallia. Instinct-sarjan huippu, Motion-välivaihtoehto ja meitä kiinnostava Comp-malli. Jos Fox sijoittaa sen lähtötasolle, sen ominaisuudet ovat mielestäni enemmän samankaltaisia ​​kuin keskitason. Todellakin, yksi Fox motocross -kenkätarjonnan vahvuuksista on tietty johdonmukaisuus sen eri mallien suunnittelussa. Instinctistä Compiin saappailla on ainutlaatuinen muotti ja samanlaisia ​​ominaisuuksia. Lentäjille mahdollisuus hyötyä tietyistä "huippuluokan" ominaisuuksista edullisempaan hintaan.

fox Comp X 2024 cross testataan toiminnassa

Premier katse: Fox Comp X 2024 cross

Esteettisesti katsottuna joko pidät motocross-saappaat tai et pidä niistä. Yleensä niitä käyttävät ovat yhtä mieltä siitä, että ne näyttävät upeilta. Ja fox saappaat aina pieni vaikutus... Se, että olet maksanut useita satoja euroja? Ennennäkemättömän suojan tunne? Tämän kaiken kuluttavan intohimon, joka on off-roading, harjoittajien objektiivisuuden puute? On vaikea ymmärtää, miksi tällä jalkapanssarilla on niin vaikutus...

lähde maastoajoon, törmää moottoripyöräsi! fox X 2024 cross testin aikana

Esteettisesti sanottuna pidän näistä todella paljon fox Comp X 2024 cross. valitsin mallin täysi musta, melko hillitty ja huomaamaton, jossa vain merkkikuvake erottuu harmaalla kantapäässä ja saappaan etuosassa. Brändin ikoni on tietysti tämä ketunpää, joka löytää alkuperänsä brändin perustajien nimestä: veljekset Geoff ja Bob Fox . Et luultavasti tullut historian tunnille, joten palataan saappaihimme. 

Niitä on kahdessa muussa värissä, jotka väristä huolimatta pysyvät hillitynä ja huomaamattomina. Ei ole kysymys siitä, että ne peitetään kokonaan fluoresoivalla keltaisella tai oranssilla maalilla. Tehokas tyyli ilman meteliä, josta pidän kiinni. Mukana on kaksisävyinen musta ja khaki-malli sekä toinen kolmiväri, jossa pääasiassa yhdistyy musta ja harmaa, ja soljissa ja pohjassa on ripaus taupe-ruskeaa. 

Eri materiaalien kokoonpano vahvistaa kengän estetiikkaa ja se huokuu laatua. Tunnemme, että anatomia on leikattu ja mietitty niin, että kaikki yhdistyy harmonisesti. Moitteeton muotoilu siis. 

Jaloissa

Kun laitoin sen päälle premier kertaa, se oli ilmestys. Minulla ei ollut koskaan ollut mahdollisuutta laittaa jalkaan oikeita motocross-saappaat. Kaikelle, luulen, on ensimmäinen kerta. Olen aina käyttänyt saappaita suuntautuneita Adventure, joiden on tarkoitus olla vähemmän radikaaleja, "yleisempiä" ja teoriassa mukavampia. Ymmärrän, että teorian ja käytännön välillä on usein jotain jumissa. Tässä tapauksessa varpaat.

Kerran näissä fox Comp X 2024 cross, Tunsin todella, että muotissa oli tilaa, varsinkin korkeudessa, maailman vinoimmillekin varpaille. Olisin voinut näyttää sinulle valokuvan, mutta en ole sadisti. Kaikki tämä tarkoittaa, että tunnemme olomme siellä erittäin hyvältä alusta alkaen ja että tämä mukavuuden tunne kestää pitkiä päiviä ryppyinen.

Runsaan kuukauden jälkeen kotelo on muotoiltu täydellisesti jalanjälkesi mukaan ja uskaltaisin sanoa, että se tuntuu tossuilta. Huomaa, että vaikka "kärkilaatikko" on melko korkea, sitä on alennettu aiempiin malleihin verrattuna, jotta vaihteiden vaihtaminen olisi tasaista ja tarkkaa. 

Mikrokuiturakenne tarjoaa joustavuutta heti laatikosta otettuna, mikä mahdollistaa tarkan istuvuuden erilaisiin jalkojen muotoihin. Nilkan ympärillä oleva pehmuste ja leveä pohkeen aukko takaavat hyvän tuen ja optimaalisen mukavuuden. Kaiken huipuksi näitä saappaita on saatavilla puolikokoisina tarkemman istuvuuden takaamiseksi, mukaan lukien koot 9,5, 10,5 ja 11,5. Cinderellan olisi parempi varoa. 

Mitä eroa on Adventure-saappaat?

Palatakseni saappaisiin Adventure, on totta, että ne tarjoavat tiettyä joustavuutta ohjaamosta poistuttaessa. Se on käytännöllinen pitkille roadtripeille tai matkoille, kun yhdistät ajon ja nähtävyyksien katselun. Mutta mitä tulee mukavuuteen moottoripyörässä, "staattista" mukavuutta tarkoitan varvaspidikkeissä, Comp X on lyömätön. Mitä tulee retkeilyyn, kestää muutaman kuukauden saada saappaat todella joustavaksi nilkasta ja varpaista. Huomaa, että lähestymistapa, ei välttämättä aluksi luonnollinen, heikkenee ajan myötä. 

Koostumus

Kenkien tekemiseen ei tarvita vain nahkaa ja vasaraa. Ei yllätys! Fox tarjoaa meille kokoonpanon laadukkaista materiaaleista, jotka kaikki on tarkoitettu suojaamaan ratsastaja, mukavuus ja ajokyky. Näistä siis fox Comp X 2024 cross, löydämme : 

  • mikrokuitu pohjamateriaalina
  • kovaa muovia avainalueiden vahvistamiseen
  • tPU-suojat säärissä, varpaissa, kantapäässä ja pohkeessa optimaalisen peiton takaamiseksi
  • pOSITAC-kumi saappaiden sisäpuolella, joka tarjoaa vakautta ja tukea moottoripyörän alustaa vasten
  • paneelit tikattua materiaalia vähemmän kriittisillä alueilla lisäämään joustavuutta ja säilyttäen samalla tietyn lujuuden 
  • sama POSITAC-kumi ulkopohjassa takaamaan kestävyyden ja maksimaalisen pidon varvasklipsiin ja tielle
  • uusi suljinjärjestelmä neljällä mikrometrisellä soljella tarkkaan ja nopeaan säätöön (verrattuna 3:een vuoden 2023 mallissa)
  • komposiittimateriaalipohja, joka tarjoaa vakautta ja tukea jalalle 
  • synteettinen mikrokuitupäällinen takaa erinomaisen mukavuuden ja täydellisen istuvuuden.
  • mokkanahkanauha koko sisäkorkeudelta, jotta kantapää pysyy oikeassa asennossa saappaassa
  • sisäinen verkkovuori mukavuuden ja hengittävyyden takaamiseksi

Kestävyys 

Olkaamme rehellisiä, tämä ei ole "pitkän aikavälin testi". Kuusi kuukautta ei ole paljon moottoripyörän saappaan elämässä. Mutta toistaiseksi niin hyvin… Tällä hetkellä yksikään lanka ei työnty ulos, yksikään paneeli ei irtoa. Ei mitään raportoitavaa: saappaat tekevät työnsä, ja jokainen päivä on mukavampi kuin edellinen. Joka tapauksessa voimme korostaa tässä brändin tiettyä kestävyyden halua, koska nämä Comp

Muista, että motocross-kenkien käyttöiän pidentämiseksi on suositeltavaa puhdistaa ne jokaisen käyttökerran jälkeen, säilyttää kuivassa, hyvin ilmastoidussa tilassa ja tarkistaa säännöllisesti materiaalien ja materiaalien kunto. kulumista tai vaurioita... Ja huolehdi niistä ennen kuin on liian myöhäistä! Muista myös, että motocross-saappaiden käyttöikä riippuu paljon ajajasta. Asianmukaisella hoidolla hyvät saappaat voivat yleensä tarjota luotettavaa suojaa ja suorituskykyä useiden vuosien ajan.

Mikä on versio X? 

Olet ehkä huomannut, että siellä on klassinen Comp-versio ja täällä testattu X-versio, 10 euroa kalliimpi. X-mallissa on kaikki Comp-saappaiden ominaisuudet lisättynä pohjassa. Ulkokuvio on suunniteltu tarjoamaan parempi pito erilaisissa maastotyypeissä, joita voi kohdata siellä. Tämä kuvio on avoin, ja harjanteet mahdollistavat nesteiden virtauksen ulospäin. Siksi ne tarjoavat paremman pidon esimerkiksi mudassa. Klassista mallia tulisi suosia tiukassa motocross-harjoituksessa. 

keskittyä Fox Comp X 2024 cross pitoon

Sen lisäksi sanat "OFFROAD" näkyvät huomaamattomasti saappaan uloimmassa kärjessä, toisin kuin "COMP" klassisessa versiossa. Asteikolla ei eroa näiden kahden muunnelman välillä. 

Viimeinen sana

Sanoisin, että nämä fox Comp X 2024 cross ovat vankka valinta aloittelijoille ja keskitason ratsastajille. Vaikka Compissa ei ole samanlaista saranajärjestelmää kuin kollegoissaan, ne tarjoavat hyvän tuen nilkolle, erityisesti sivusuunnassa, mikä on harvinaista lähtötason saappaissa. Se on täydellinen tasapaino suojan, mukavuuden ja "edullisen" hinnan välillä. Hinta tänään 290 euroa, se ei ole mitään, vaan Comp Minulle se on viite, johon voin luottaa joka kerta, kun menen ulos.

Siinä kaikki, älä epäröi ottaa yhteyttä Motoblouz asiakaspalveluun, jos sinulla on erityistarpeita, tai kysy meiltä kysymyksesi suoraan kommenteissa. Vastaamme niihin mielellämme. Pysy turvassa rinteillä!

Katso tuoteseloste

testaamassa Fox cross -saappaat Portugalin teillä

Max alkaen One Month One Ride. 

Mukavuus4.5
Suojaus4
Esteettinen 4.3
Helppokäyttöisyys 4.5
Rahan arvo 4.8

Arvosteluni: Vankka valinta aloittelijoille ja keskitason ratsastajille

Se on täydellinen tasapaino suojan, mukavuuden ja vastineen rahalle välillä. Fox Comp X 2024 cross -saappaat sisältävät kaikki olennaiset ominaisuudet, joita etsit motocross-kenkäparista.
4.4

Jaa tämä artikkeli

Kuukausi yksi matka

Max on intohimoinen moottoripyöräharrastaja. Minä, Mathilde, olen intohimoinen matkustamiseen (ja ruokaan). Duona (tai triona Super 10:n kanssa) päätimme lähteä live-lähetykseen ja ajaa Kalifornian auringon alla. Historia maan, kulttuurin… ja amerikkalaisten kulinaaristen ihmeiden löytämisestä. Joten tässä olemme kaksikona, jotka tekevät yhteenvedon hulluista... tai pikemminkin maanläheisistä, aurinkoisista ja upeista seikkailuistamme. Seuraa meitä myös Instassa.

Ei kommenttia

Lisää omasi