Seuraa meitä :

DXR Combat -puolisaappaat, Alysonin testaama ja validoima


Etsitkö seuraavia moottoripyörän saappaasi ja haluat jotain kaunista, mukavaa ja helppoa pukea päällesi kuluttamatta koko kuukausittaista ostosbudjettiasi? Joten älä liiku, löysin kimpun: COMBAT on puolisaappaat DXR.

Saappaiden huolellinen valinta on erittäin tärkeää. Jos ne ovat liian pieniä, liian suuria, epämukavia tai jos olet suunnitellut niiden kanssa monimutkaisen käytön, sinulla on huono aika, eikä se ole tavoite. Saappaiden tulee tarjota optimaalinen suoja ulkoisia tekijöitä ja onnettomuuksia vastaan, mutta niiden on myös oltava mukavat pitkiä ajotunteja ja mahdollisesti kävelyä varten, jos vaeltelet esimerkin vuoksi maantiematkan aikana.

Hyödynsin uusien CB650R:n ja CBR650R:n Honda Francen puristustestejä (uuden "e-clutch"-tekniikan testaamiseksi) pukeakseni uudet DXR COMBAT -puolisaappaat. Päivä Marseillen ja sen sisämaan auringon alla, jossa nautimme perusteellisesti käännöksistä ja maisemista. Juuri tässä lumoavassa ympäristössä lähdin tielle varustettuna moottoripyörän saappailla, jotka sain juuri kenttäkokeeseen. Joten annan sinun löytää tunteeni seuraavista riveistä… Hyvää lukemista!

Suunnittelu ja ominaisuudet

Ensinnäkin se, mikä sai minut rakastumaan siihen, oli sen pieni leopardikuvioinen sisustus. Melko omaperäinen, muuttuu! Sitten saappaan Rock'n'roll-puoli, jossa on kaksi vetoketjua kummallakin sivulla. Arvostin sitä tosiasiaa, että olisin voinut löytää ne valmiista vaateliikkeestä ajattelematta hetkeäkään, että nämä ovat moottoripyöräilyyn omistettuja ja hyväksyttyjä saappaita.

Niitä on 2 väriä: musta tai ruskea. Pidin mieluummin mustaa, koska vaihdan asua säännöllisesti ja se sopii kaiken kanssa. Mutta leopardin violetti ruskeista sai minut melkein muuttamaan mieltäni. 😉

Tarjoan sinulle yleiskatsauksen tähän:

Saatavana 35-41, ne nousevat nilkan yläpuolelle, joten voit piilottaa farkut tai moottoripyörän leggingsit sisälle. Lovitettu efektipohja lisää kengän korkeutta tietäen, että kantapää on jo 5cm. Tämä ei ole merkityksetöntä, kun tiedämme, että jotkut teistä haluavat lihoa muutaman senttimetrin ollakseen mukavampaa seisoessaan paikallaan moottoripyörän selässä.

Käytännön lopuksi vahvistan tämän kengät sopivat täydellisesti. Olen kokoa 39 ja otin 39. En ole tiukka siinä, jopa erittäin mukava. Ja voin jopa lisätä parin geelipohjallisia mukavuuden lisäämiseksi. Leveäjalkaisille, älä huoli!

Mukavuus

DXR Combat -puolisaappaat on valmistettu 100 % lehmännahasta, joka tarjoaa hyvän lujuuden ja pysyy joustavana. Mikään ei ole epämiellyttävämpää kuin käyttää kenkiä, joihin kantapäät, jalkojen kärjet sattuvat tai joihin tunnet olevasi loukussa! He ovat vahvoja Motoblouz , he ovat ajatelleet kaikkea!

Pohkeen takaosaan on lisätty "joustava" vyöhyke, joka lisää joustavuutta, kun jalat ovat moottoripyörän varvaspidikkeiden päällä. Täydellinen vasikoiden leikkaamatta!

Edessä on myös kaksinkertainen vetoketju, jonka avulla voit pukea saappaat jalkaan ennätysajassa, vaikka sinulla olisi tilaa vievät farkut tai hieman leveät pohkeet.

Lopuksi, intensiivisen ratsastuspäivän jälkeen (koska painotestit eivät ole bukolista ajoa, vaan pikemminkin matkaa, joka saa minut hikoilemaan joka kerta, koska vauhti seurata hulluja ihmisiä ohjaustangossa on niin intensiivinen), minulla ei ollut yhtään kipua jaloissani. Käytin jopa DXR COMBAT -puolisaappaat matkustamiseen junassa, sekä sinne että takaisin, eikä se haitannut minua ollenkaan... 100% varmennettu tässä asiassa!

Turvallisuus ja suoja

Vahvistimme ulkoasun ja mukavuuden, mutta mitä se tarkoittaa turvallisuudesta?

Hyvän suojan tason varmistamiseksi ne on sertifioitu CE EN 13634 -standardin mukaisesti ja sai taso 2222 IPA. No, rehellisesti sanottuna, en ymmärrä siitä paljoa, mutta sertifikaattien saaminen vaatii pitkiä ja monimutkaisia ​​testejä... joten se on hyvä merkki :). Niissä on myös merkittävä elementti kaksoisvahvistus malleolien tasolla.

Vedenpitävyys ja kestävyys

Minulla oli onni pysyä kuivana paahtavan auringon alla koko päivän. Toisaalta pieni ongelmani olisi tässä: ne eivät valitettavasti ole vedenpitäviä!

Koska mallia ei ole valmistettu Gore-texistä tai muusta lämpimästä materiaalista, suosittelen, että et käytä tätä mallia sadepäivinä tai huonolla säällä!

Mitä tulee vastustukseen, minulla ei ole tarpeeksi perspektiiviä kertoakseni, kuinka ne kestävät ajan myötä. Toisaalta palaan tähän asiaan muutaman viikon kuluttua, lupaan. Voin vain kertoa sen valittu materiaali tarjoaa normaalisti erittäin hyvää laatua ja 300 kilometrin ajon jälkeen valitsimessa ei ole jälkeäkään kulumisesta.

Yksi suosikki lisää

Se ei ole enää salaisuus: DXR , Motoblouz kehittämä tuotemerkki, ilahdutti minua. Minulla on jo muutama suosikki vyön alla, kuten aGILITY leggingsit tai aGATE nilkkurit

Mutta siellä ne ylittivät kaikki tuotteet. laitan sen numero yksi kaikissa kohdissa. Ainoastaan ​​"en pidä" -puolellani on vedenpitävä puoli tiematkan ja sateen varalta. Olipa kyseessä rento ajelu kaupungissa tai rohkeampi matka vuoristossa, nämä saappaat ovat osoittautuneet meille pyöräilijöille tärkeäksi hyödyksi! Puhumattakaan siitä, että voit lisätä ne ostoskoriin noin sadalla eurolla…

Eli valloitettu? Melkein? Sinun tarvitsee vain katsoa vähän tätä videota ja olen varma, että annat periksi :)

Tyyli5
Mukavuus 4.6
Suojaus4.1
Helppokäyttöisyys5

Minun mielipiteeni :

Nämä naisten puolisaappaat ovat täydellinen kompromissi tyylin, turvallisuuden ja mukavuuden välillä. Jos pidät siitä, että voit käyttää kenkiäsi myös moottoripyöräkontekstin ulkopuolella, usko minua: niistä tulee uusi helmi vaatekaappiisi!
4.7
Tunnisteet SaappaatEsseeTie

Jaa tämä artikkeli

Alyson Aigrain

Olen Lily, saatat tuntea minut "korkoiksi ja ohjaustankoiksi". Intohimoisena mekaanisesta maailmasta tykkään kirjoittaa ja esittää kolumneja tästä aiheesta. Kuljettaja ja toimittaja, työskentelen eri medioissa, kuten Moto Heroes ja Lestream-kanava. Olen myös Ride Trippersin luoja ja naisten moottoripyöriä käsittelevän kirjan Talons & Guidon kirjoittaja.

Ei kommenttia

Lisää omasi